Livrare și Retur

Livrare

Livrarea produselor se face cu curier rapid. Comenzile sunt expediate de regula in 24-48 ore de la plasarea comenzii. 

Transportul e 17.99 lei și se va adauga la suma finala, după ce terminați cumpărăturile.

Transportul e gratuit la comenzile de peste 199 lei.

Retur

Pentru anularea sau returnarea unei comenzi, contactați-ne prin e-mail la scriu@carturela.ro sau prin Telefon la 0728319691 în termen de 14 zile calendaristice. Plata transportului pentru retur e suportată de client.

Returnarea comenzii fără motiv

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru a înregistra cât mai repede returnarea, vă sfătuim să ne scrieți un e-mail la scriu@carturela.ro menționând renunțarea la comandă.

Produsul primit nu este cel comandat?

Contactați-ne prin e-mail la scriu@carturela.ro sau prin Telefon la 0728319691. Păstrați produsul în starea livrării inițiale pentru a-l returna curierului care se va întoarce cu înlocuirea. Cheltuielile de returnare în această situație vor fi suportate de asemenea de către noi.

Returnarea banilor

Banii se returneaza exclusiv în cont bancar, de aceea când veți face cererea de retur, vi se va solicita contul în care banii va sunt returnați.

Produsul returnat nu e în condiție bună

Dacă produsul returnat nu se află în condiție bună, banii nu vi se vor returna.